Juf Maaike en het team

Hallo allemaal,

team_jufmaaikeMijn naam is Maaike Hagens en ik ben leidster op onze mooie peuterspeelzaal in Woltersum. Daarnaast doe ik ook invalwerk in het basisonderwijs. Negen jaar geleden ben ik in Delfzijl komen wonen, daarvoor gaf ik les op de basisschool in Twente aan diverse groepen. Ik ben moeder van twee kinderen: een meisje (Jente) en een jongen (Sebbe), zij zijn beide in Groningen geboren.

Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken, nog steeds vind ik hierin veel uitdaging en heb ik daarbij veel plezier! Belangrijk zijn voor mij een positieve sfeer, openheid en respect voor een ieder. Een eerlijke communicatie naar kinderen, ouders en collega’s is hierbij essentieel. Samen met onze enthousiaste vrijwilligers Laura, Angela, Miranda, Hieke en José maken we van elke dag een bijzondere dag. We besteden veel tijd aan het samen knutselen, zingen en spelen, dat is heel belangrijk in deze levensfase van de peuters. Heb je vragen van welke aard dan ook, kom gerust eens langs. Wij staan je graag te woord.

Ons team

Angela

Ik ben Angela Klevering, 31 jaar oud. Ik woon samen met Mark en onze dochter Sarah in Ten Boer. Ik werk 24 uur per week bij stichting NOVO in een 24-uurs woonvoorziening. Mijn hobby is zwemmen, in de zomer train ik bij de zwemvereniging Ten Boer, in de winter train ik voor mijzelf.

Ik ben in contact gekomen met de Stichting Kleine Vrienden omdat onze dochter Sarah deel uit maakte van de peutergroep. Door de groeiende groepsgrootte kon ‘juf Maaike’ wel een paar extra ogen en handen gebruiken. Ik vind het erg leuk om te zien hoe de kinderen zich elk op hun eigen manier en tempo ontwikkelen. Ik kan genieten van de openheid, eerlijkheid en onbekommerdheid waarin de kinderen je benaderen. Verder vind ik het erg leuk om samen met de kinderen te knutselen.

Laura

‘Ik ben vrijwilligster sinds mijn dochter 2 jaar was. Inmiddels zit zij op de basisschool, maar ik ben gebleven. Het is zo leuk om verschillende kinderen op hun eigen manier te zien ontwikkelen.’

Christa & Joland

Wij zijn ook altijd en enthousiast van de partij om de kinderen elke keer weer met een glimlach op te vangen.