Juf Maaike en het team

Hallo allemaal,

team_jufmaaikeMijn naam is Maaike Hagens en ik ben leidster op onze mooie peuterspeelzaal in Woltersum. Daarnaast doe ik ook invalwerk in het basisonderwijs. Negen jaar geleden ben ik in Delfzijl komen wonen, daarvoor gaf ik les op de basisschool in Twente aan diverse groepen. Ik ben moeder van twee kinderen: een meisje (Jente) en een jongen (Sebbe), zij zijn beide in Groningen geboren.

Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken, nog steeds vind ik hierin veel uitdaging en heb ik daarbij veel plezier! Belangrijk zijn voor mij een positieve sfeer, openheid en respect voor een ieder. Een eerlijke communicatie naar kinderen, ouders en collega’s is hierbij essentieel. Samen met onze enthousiaste vrijwilligers Karin (maandagochend) en Jeanette (donderdagochtend) maken we van elke dag een bijzondere dag. We besteden veel tijd aan het samen knutselen, zingen en spelen, dat is heel belangrijk in deze levensfase van de peuters. Heb je vragen van welke aard dan ook, kom gerust eens langs. Wij staan je graag te woord.